Jaaa! Tre Kronor och OS-studion med alla valbekanta journalister tog mig langt bort fran Syrien. Under semifinalen blev det dock lite val mycket Sverige nar plotsligt Ingvar Oldsbergs fula nuna syntes i rutan och det skulle stallas nagon idiotisk sportfraga pa lespande goteborgska.

Det var lite markligt att sitta ensam i Damaskus och titta pa finalen som visades pa SVT Europa. Jag drog for gardinerna for att forsoka fa upp lite stamning och lyckades ganska bra men jag fick aldrig den riktiga kanslan trots att arrangorerna tacksamt nog lagt matchen mellan tva boneutrop. Matchkvaliteten var val sadar men det kanns ju ganska bra att fa piska Finland i en OS-final. Lagom till prisutdelningen ekade "Allahu akbar, Allahu akbar" mellan husen och for en gangs skull kunde jag halla med.

1 kommentar:

Jonas Mosskin sa...

Det har varit svårt att få igång glöden angående hockeyn i OS. Ett tomt klassrum med Johan och Hannes(som är helt ointresserad) gjorde det svårt att märka OS-finalen. Inga flaggor. Inga skrik på gatorna. Inget tutande eller badande i fontänen på Sergel Torg.